En zor yılım!

Geçen sene doğumgününde yayınladığı mesajla Kenan Doğulu ile evliliklerindeki problemler ortaya çıkan Beren Saat, 36 yaşına bastığı dün kaleme aldığı satırlarda ise yine kafaları karıştırdı.

En zor yılım!

PATLAMAYA YAKINIM

Kenan Doğulu’yla evliliğinde yaşadığı sorunları aşan Beren Saat, dün 36 yaşına girdi. Geçen sene gündemi sarsan doğumgünü mesajının ardından bu yıl da iç dünyasında yaşadığı karmaşayı İngilizce olarak satırlara döken güzel oyuncu, enerjisi biten büyük yıldızların şiddetle patlaması durumu anlamına gelen süpernovaya yakın bir halde olduğunu dile getirdi. Saat, ‘Ne yıl ama… Şimdiye kadarki en zor yıl’ dedi.

YAŞAM DAHA ANLAMLI

Eşiyle büyük sorunlar yaşadığı bir yıl içinde yaşadıklarını kendi penceresinden anlatmaya çalışan Beren Saat, kendini bir mağaranın içinde derinleşmiş gibi hisettiğini yazdı. Saat, ‘Resim yaptım, dans ettim, piyano çaldım. Patladım, meditasyon yaptım, affettim, çok çalıştım. Kaba ama kırılgandı. Delilik diye bir şey olmadığını kabul ediyorum ama anlamaya çalışırsanız farklı alemler var. Yaşam katmanları şu anda daha anlamlı’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X