Ender Alkan Koşukavak’ı topa tuttu

Bursaspor’da Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın ekibinde olması beklenen ancak son anda listeden çıkarılan Ender Alkan, adeta ateş püskürdü.

Ender Alkan Koşukavak’ı topa tuttu

Koşukavak’ı hedef alan Alkan şunları söyledi: 3-4 aydır ekip arkadaşlığı yaptığımız, gece gündüz iştişare halinde olduğumuz, birçok takımla ve Bursaspor ile olan görüşmeleri son dakikaya kadar beraber yürüttüğümüz ‘teknik direktör’ imzayı attıktan 1,5 saat sonra şahsımı telefonla aramıştır. ‘Kusura bakma, seni istemiyorlar, bir şey yapamadım, ne yapabiliriz?’ gibi basit bir açıklamayla çalışmayacağımızı tarafıma bildirmiştir. Benim kitabımda ekip arkadaşlığı bu değildir. Bir hata yaptığımı anlamış bulunmaktayım. Yola çıkacağım kişileri daha doğru seçmem gerektiğini bir kez daha anladım. Konuyu bu şekilde özetlerken, yüreğimin her zaman Bursaspor’un başarısı içir çarpmaya devam edeceğinin bilinmesini isterim’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X