Ene’den taraftara çağrı 

Ligde Ormanspor deplasmanında sadece kazanmaya yetecek efor sergilediklerini belirten TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene, “Bizim için önemli olan Lokomotiv Kuban maçı. Taraftarımızın desteğini her zamankinden daha fazla görmek istiyoruz” dedi.

Ene’den taraftara çağrı 

ING Basketbol Süper Ligi’nde deplasmanda Ormanspor’u mağlup eder TOFAŞ’ta Başantrenör Orhun Ene, bu maçta oyuncuların kazanmaya yetecek kadar efor ortaya koyduğunu söylerken, kendileri için önemli olanın yarın Lokomotiv Kuban ile oynayacakları Avrupa maçı olduğunu vurguladı. Deneyimli çalıştırıcı, “Bir şekilde kazandık. İki kulvarda birden aynı kalitede basketbolla reaksiyon verecek bir derinliğimiz yok. İyi oynamadık oyuncularım sadece kazanmaya yetecek kadar efor ortaya koydular” şeklinde konuştu.

ATMOSFER FARK YARATACAK

7Days Eurocup’ta TOP16’ya kalmak istediklerini belirten Ene, yarınki maçın kendileri için çok önemli olduğunu hatırlatarak, “Bizim için çok kritik bir maç. Avrupa’da birbirine denk güçlerin olduğu zor bir gruptayız. Son maçımızda farkı yaratacak olan atmosfer. Bugüne kadar zaten bizi yalnız bırakmıyorlar ama bu maç çok özel bir maç. Bu maçta onların desteğini geçmişten de daha fazla görmek istiyoruz. Biz de iç sahadaki Partizan, Rytas, Limoges maçındaki gibi oyun ortaya koyarsak uzun zamandan beri başaramadığımız bir şeyi de inşallah başaracağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X