Eşini öpücüklere boğdu

Aydilge-Utku Barış Andaç çifti, bayram sonrası kalabalığın hafiflemesini fırsat bilip, soluğu Kilyos’ta aldı. Tanışma günlerini üç senedir özel bir şekilde kutlayan çift, bu kez birbirlerine olan aşklarını dansla ifade etti. Aydilge, eşini öpücüklere boğmayı da ihmal etmedi.

Eşini öpücüklere boğdu

Aydilge-Utku Barış Andaç çifti, pandemi nedeniyle kalabalık plajlarda tatil yapmak yerine evde kalmayı tercih etti. İkili, bayram sonrası kalabalığın hafiflemesini fırsat bilip, soluğu Kilyos’ta aldı.

Tanışma günlerini üç senedir özel bir şekilde kutlayan çift, bu kez birbirlerine olan aşklarını dansla ifade etti. Konserlerinde sergilemek için eşiyle beraber dans dersleri alan çift, plajda gözlerden uzak bir şekilde hem aşk tazeledi, hem de dans provalarını gerçekleştirdi.

Evlilik ve nişan gibi ilk tanışma günlerinin de kendileri için çok özel olduğunu anlatan Aydilge, “Sevmek zaman ayırmaktır. Boş zamanları doldurmak değil” diyerek, eşini öpücüklere boğdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X