Eski kafalı inatçıyım!

‘Park Et Seyret’ konserinde bu kez şarkılarını kendisini arabalarından izleyen dinleyenlerine seslendiren Sertab Erener, pandemi döneminde albüm çıkaran tek sanatçı olduğunu söyledi.

Eski kafalı inatçıyım!

GARİP BİR DENEYİM

Sertab Erener, 13. albümü ‘Ben Yaşarım’ın tanıtımını yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul’da düzenlenen arabalı konserle yaptı. Konser alanına park ettikleri araçlarından kendisini izleyenlere seslenen sanatçı, ‘Yüzyılda bir başımıza gelecek bu pandemi denilen şeyi yaşadığımıza zaman zaman hala inanamıyorum. Ama hayat kendi çözümlerini üretiyor. İşte yeniden bir araya geldik. Garip bir deneyim’ diye konuştu.

ALBÜM YAPMAK DELİLİK

Üç yılda hazırladığı yeni albümünü pandemi döneminde çıkarmayı delilik olarak tanımlayan Sertab Erener, bildiğini okumayı sevdiğini söyledi. Erener, ‘Bana bu zamanda albüm çıkarmak delilik dediler. Ben de eski kuşağın insanıyım dedim. Eski gelenekleri devam ettirmek çok önemli bence. Belki endüstri başka şeyler istiyor ama burada sabit kalıp, kök salıp devam etmek, bildiğini okumak çok değerli. Bunu yapmayı seviyorum. Biraz inatçıyım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X