Eskiden korkarken şimdi korkutuyorum

Mankenlik yaptığı yıllarda korku filmi izlemekten çekinen Sema Şimşek, rol aldığı Dabbe 6 ile yaşadığı deneyimden oldukça memnun…

Eskiden korkarken şimdi korkutuyorum

SAÇLARIMIN ARASINDAN İZLERDİM

 

Mankenlikten oyunculuğa başarılı bir geçiş yapan Sema Şimşek, ilk korku filmi Dabbe 6 ile vizyonda. Ekkiden gerilim filmleri izlemekten korktuğunu itiraf eden Şimşek, ‘Korku filmi izlerken saçım önüme gelir, kulaklarım tıkanırdı. Hatta saçlarımın arsından izlerdim. Ama iş oyunculğa gelince başka. Dabbe 6’nın senaryosunu ilk okuduğumda hemen ‘evet’ dedim’ dedi. 

 

ADRENALİNLİ SAHNELERİ SEVİYORUM

Dabbe 6 ile oyunculuğun farklı bir kategorisine geçiş yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Sema Şimşek, aksiyonlu sahneleri canlandırmaktan büyük keyif aldığını belirtti. Aksiyonun günlük yaşantısından da eksik olmadığını belirten Şimşek, ‘Ben dalış, binicilik ve eskrim yapıyorum. Senaryo gereği otomobille 200 kilometreye bile çıkarım. Görüntümün aksine kırılgan biri değilim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X