Espri yaptım, yanlış anlaşıldı

Yabancı basına verdiği bir röportajda; ‘Türk’üm ve bu benim suçum değil’ diyerek gündem yaratan Serra Yılmaz, konuyla ilgili ilk kez OLAY ÇEKİRGE’ye konuştu.

Espri yaptım, yanlış anlaşıldı

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Usta oyuncu Serra Yılmaz, başrolünü Deniz Türkali’yle paylaştığı ‘Fü’ adlı oyunla Bursa’daydı. Sanat Mahal’deki oyun öncesi kulisinde Olay Çekirge’yi ağırlayan Yılmaz, yabancı bir TV kanalında söylediği, ‘Evet Türk’üm ve bu benim suçum değil’ sözlerine de ilk kez açıklık getirdi. Yılmaz, ‘Bu bir açıklama değildi. Ben bir espri yaptım, yanlış anlaşıldı. Şimdi esprinin nesini açıklamayayım’ diyerek eleştirilere cevap verdi. 

ŞAKADAN KAVGA EDERİZ

Kendisine destek veren Deniz Türkali’yle de insanların arasında zaman zaman şakalaştıklarını anlatan Serra Yılmaz, bu durumun bile dışarıda yanlış anlaşıldığını belirtti. Yılmaz, ‘Bazen Deniz’le takside şakadan kavga ederiz. Şoför gerçek sanıp bizi ayırmaya çalışır. Durum böyle olunca ben de şakayı uzatıp eğlenirim’ dedi. Deniz Türkali de arkadaşına sahip çıkıp, ‘Konu yanlış anlaşılıp, yanlış yazılınca iş buralara vardı’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X