Evden gelen kötü kokular mahalle sakinlerinİ harekete geçirdi

Trabzon’un Toklu Mahallesi’nde çevre sakinleri bir binadan kötü kokular gelmesi üzerine durumu yetkililere bildirirken harekete geçen zabıta ekipleri evde yaptığı incelemede 7 kamyon dolusu çöp buldu.

Evden gelen kötü kokular mahalle sakinlerinİ harekete geçirdi

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç Toklu Mahallesi’nde uzun yıllar evinde çöp biriktiren M. B, adlı vatandaşı ikna ederek Belediye zabıta ekiplerinin çöp evi boşaltmasını sağladı. Zabıta ekipleri çöp evden 7 kamyon dolusu çöp çıkararak evi çöplerden tamamen temizledi. Mahalle sakinleri de çöp evin boşaltılmasında desteklerinden dolayı Başkan Genç teşekkür etti. Çevre sakinlerinden “M. B adlı kişi kokulardan uzun süre rahatsız olduklarını dile getirerek, “ Evden gerçekten çok kötü kokular geliyordu. Apartman sakinleri olarak bu kokulardan çok rahatsız oluyorduk. Tüm ısrarlarımıza rağmen yaşlı amcamızı çöplerin boşaltılması konusunda ikna edemedik. 10 yıldır çöp topluyordu. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in, mahallelilerin ve apartman sakinlerinin ısrarı sonucunda yaşlı amcamızı çöplerin boşaltılması konusunda ikna ettik. Bundan dolayı Başkan Genç’e ve evin boşaltılmasında emeği geçen bütün mahallelilere teşekkür ediyoruz. Çöp evden hem kötü kokular yayılıyordu hem de çöplerde biriken mikrop ve böcekler apartmanımıza yayılarak sağlımızı tehdit ediyordu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X