Evli fenomenden olay itiraf: Her gün 4 kadınla beraber oluyorum

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla şöhreti yakalayan Instagram fenomeni Traver Beynon, evli olmasına rağmen her gün 4 kadınla birlikte olduğunu itiraf etti.

Evli fenomenden olay itiraf: Her gün 4 kadınla beraber oluyorum

Yüz binlerce takipçisi bulunan Instagram fenomeni Traver Beynon, karısı Taesha’ya hayatını 30 diğer kadınla paylaşmasını teklif ettiğini açıkladı.

858308_2.jpg
 

Beynon, karısının evliliğini diğer kadınlarla paylaşmaya bayıldığını söylerken, her hafta sonu evine 30 kadar kadın geldiğini ve parti yaptıklarını söyledi.

‘ŞEKER ADAM’ LAKABINI TAKTILAR

Avustralyalı milyarder Beynon’un lakabı Candyman, yani Şeker Adam… Beynon, hayatıyla ilgili birçok ayrıntıyı sosyal medya hesabından paylaşıyor.

b8.jpg
 

HER GÜN 4 KADINLA BERABER OLUYOR

Travers, Avustralya merkezli bir dergiye verdiği verdiği röportajda evli ve 4 çocuklu olmasına rağmen her gün 4 kadınla birlikte olduğunu söyledi.

SIRADAN BİR PARTİYE 360 BİN DOLAR HARCIYOR

Genç milyarderin Avustralya’daki Şeker Dükkanı Malikanesi adını verdiği evinde düzenlediği ‘sıradan’ bir partide 360.000 dolar harcadığı açıklanmıştı. Bu partilerde yok yok… Orjiler, Rolls Royce’lar, Ferrari’ler, lüks eğlenceler…

yyyy.jpg
 

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLARLA MEŞHUR OLDU

Tütün işi yapan ve bu sayede milyarder olan Travers Beynon etrafında yüzlerce güzel genç kadın ile birlikte sürdürdüğü yaşamına ilişkin fotoğraflar paylaşarak Instagram’da şöhret oldu. Beynon, dünyada ‘yeni Hugh Hefner’ olarak tanınıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X