Evlilik arifesinde skandal iddia!

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı’nın evlilik teklifi aldığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğu iddia edildi. İşte Ekşi Sözlük’te gündeme gelen detaylar…

Evlilik arifesinde skandal iddia!

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin kendisine evlenme teklif ettiğini duyurmuştu. Şeyma Subaşı’nın evlilik yüzüğü ile en çok konuşulanlar arasına girerken şimdi dolandırıcılık iddiaları gündeme geldi.

Şeyma Subaşı’na yaptığın evlilik teklifi ile Türkiye’de de gündeme gelen Mısırlı iş insanı Alsaloussi’nin Kim olduğunu araştırılmaya başlandı. Alsaloussi’nin Mısırlı bir şeyhin oğlu olduğu iddia edilirken dolandırıcı olduğu yönünde iddialar sosyal medyayı salladı.

Her şeyinin sahte olduğu iddia ediliyor

Amerikan vatandaşlığı da bulunduğu söylenen 36 yaşındaki iş insanının ABD’nin Florida eyaletinde bulunan aile şirketinde yönetici olduğu ifade edilmişti. Kendi adına kayıtlı 11 şirket bulunduğu öne sürülen Saloussi’nin hangi sektörde olduklarına dair bir açıklama bulunmadı. Geçtiğimiz günlerde çalıntı araç haberleri ile de gündeme gelen Alsaloussi’nin her şeyinin sahte olduğu iddia ediliyor.

Kanada’da pasaport başvurusu yapan Alsaloussi’nin gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu Kanada basınında yer alan haberler arasında göze çarptı.

Spiegelsohmer isimli haber sitesinden Neil G. Oberman’ın haberine göre Alsaloussi’nin pasaport başvurusunda yalan bilgi ve belge sunmaktan pasaportu 3 yıllığına askıya alınmış fakat bu cezayı yüksek mahkeme fazla bularak bozmuş.

Adını değiştirmiş

Doğumdaki adı olan Mohamed Essam El Saloussy adı ile 2005 yılında Kanada vatandaşı olan Mısırlı sevgili, 2017 yılında adını şuanki adı olan Mohammed Alsaloussi olarak değiştirmiş.

Uyuşturu maddeden California’da tutuklanmış

Alsaloussi California’da “publıc intoxication” suçundan yani halka açık alanda başkalarını rahatsız edecek şekilde alkollü ya da uyuşturucu madde etkisi altında olmaktan tutuklanmış.

Aynı adreste farklı şirketler kurmuş

Subaşı’nın sevgilisinin 3 adresi döndürüp dolaştırıp şirketler kurduğu ve bu adreslerin bazen şirket adresi bazen de kendisinin ikametgah adresi olarak paylaşıldığı ifade edildi.

Ayrıca milyarder olduğu ifade edilen Alsaloussi’nin Forbes listesinde yer almaması da dikkat çekti.

Alsaloussi’nin Alsaloussi Holdings’te 9 yıldır CEO olduğunun görüldüğü Linkedin hesabında sadece 22 bağlantısı olması ve şirketin 2018’de kurulmuş olması ise iddiaları daha da güçlendirdi.

 Ekşisözlük

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X