Evrim ve Demet Akalın gerginliğinde son perde! Barıştıran isim şaşırttı…

Demet Akalın ile Survivor Evrim Keklik arasındaki gerginlik son bulurken ikiliyi barıştıran kişi şaşırttı.

Evrim ve Demet Akalın gerginliğinde son perde! Barıştıran isim şaşırttı…

Karantina döneminde Survivor 2020’yi sıkı bir şekilde takip eden Demet Akalın, Evrim Keklik ile ilgili sert çıkışta bulunmuş ancak ikili arasındaki gerginlik yarışmanın ardından sona ermişti. İki isim arasındaki buzları Yasin Obuz’un erittiği ortaya çıktı.

“YASİNCİĞİM SAĞ OLSUN…”

Instagram hesabından takipçilerinin merak ettiği konulara açıklık getiren Evrim, Demet Akalın’la ilgili de yeni açıklamada bulundu. Takipçisinin “Demet Ablanın senin hakkındaki yorumlarına rağmen neden onun şarkısını paylaştın?” sorusuna Survivor Evrim, “Minik bir görüşme yaptık. Yasinciğim sağ olsun” cevabını verdi.

Survivor Evrim ve Demet Akalın Gerginliğinde Son Perde! Barıştıran İsim Şaşırttı…

NE OLMUŞTU?..

Yarışmanın sıkı takipçilerinden Demet Akalın, programın başlarında favorisinin Evrim olduğunu açıklamış ancak sonlara doğru fikrini değiştirerek Cemal Can’ı desteklemeye başlamıştı. Akalın ile Evrim Keklik arasındaki gerginlik ise Nisa’nın elendiği gün başladı.

Evrim’in “Hadise ne demiş; her şey burada bitti toparlan gidiyorsun” tweetini alıntılayan Akalın, “Ay sen şimdi dalga mı geçtin Nisa’yla? Seni sevip desteklemekten nasıl nefret ettik son 1 ayda bir bilsen! Nisa gönüllerin şampiyonu oldu, ya sen?” ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X