Galatasaray, Fatih Terim’in sözleşmesini uzattı

Galatasaray, Fatih Terim’in sözleşmesini 3 yıl uzatma opsiyon ilaveli olarak iki sezon daha uzatıldığını açıkladı!

Galatasaray, Fatih Terim’in sözleşmesini uzattı

Galatasaray’ın başında dördüncü dönemini yaşayan Fatih Terim, teknik adam olarak kırılması güç rekorlara imza attı. Galatasaray’dan KAP’a yapılan açıklamada Terim’in meblağ hanesinin boş sözleşmeye imza attığı duyurulurken tecrübeli çalıştırıcının alacağı ücretin TL cinsinden olacağı da bildirildi.

Sarı kırmızılı kulüp, 22 Aralık 2017’de dördüncü kez takımın başına geçen deneyimli teknik adamın sözleşmesini uzatma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek döneminde 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan ve bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fatih Terim, 2020-2021 sezonunun sonuna kadar Galatasaray’ı çalıştıracak.

Başkan Mustafa Cengiz’in görev süresinin sonuna kadar devam edecek sözleşme, 2020-2021 sezonunun sonunda son bulacak.

GALATASARAY, FATİH TERİM’İN SÖZLEŞMESİNİN UZATILDIĞINI KAP’A BİLDİRDİ

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kulübümüze ve Türk futboluna tarihi başarılar kazandırmış olan kıymetli teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile 2018-2019 sezonunu takip eden iki sezon ve 3 yıl uzatma opsiyonlu olmak üzere yeni bir sözleşme imzalanmıştır.

Şirket Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin katıldığı ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nda gerçekleşen görüşmeler neticesinde teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim, meblağ hanesi boş mukaveleye imza atmış olup, 85 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı (Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar) ile yapılan değişikliğe istinaden meblağ bilahare Türk Lirası olarak belirlenecektir.

Camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X