Galatasaray kayıplarda: 1-1

TT Arena’da Mersin karşısında zor anlan yaşayan Galatasaray, Welliton’un golüne Podolski ile cevap verdi.

Galatasaray kayıplarda: 1-1

Spor Toto Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan Galatasaray TT Arena’da ağırladığı Mersin İdmanyurdu’yla 1-1 berabere kaldı. 

 

Karşılıklı ataklarla geçilen maçın ilk 45 dakikalık bölümünde taraftarlar gol atma başarısı gösteremeyince devre golsüz tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısı için tam bir heyecan fırtınası şeklinde geçti. Gol için bastıran Galatasaray, savunmada açıklar verince Mersin, hızlı oyuncularıyla sonuca gitmeye çalıştı. 

2 KIRMIZI KART

49’da gelişen konuk ekip atağında Welliton skoru 1-0’a getirdi. Bir dakika sonra ceza sahası içersinde pozisyonda Podolski skoru eşitleyen isim oldu: 1-1. Gol için bastıran sarı kırmızılılarda Burak, Sneijder ve Podolski kaleci Muammer’i geçmekte zorlandı. Tecrübeli file bekçisi birçok pozisyonda kalesini savunurken, 76.dakikada Khalili Mersin adına önemli bir fırsattan yararlanamadı ve mücadele 1-1 tamamlandı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Galatasaray’dan Selçuk İnan ve Mersin İdmanyurdu’ndan Gökçek Vederson kırmızı kart gördü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X