Gemlik’te Giresun Kültür Evi açıldı

Gemlik’te Giresunlular Kültür Evi, görkemli bir açılışla hizmete girdi. 

Gemlik’te Giresun Kültür Evi açıldı

Arsası Gemlik Belediyesi tarafından karşılanan Gemlik Giresunlular Kültür Evi’nin finansmanı imece usulüyle toplandı, mimari projeler ve çeşitli çalışmalar da, Gemlik Giresunlular Derneği üyeleri tarafından yapıldı.
Programda açılış konuşmasını yapan Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Halil Ataş, ‘Finansmanı tamamen bize ve hemşehrilerimize ait olan bir bina kazandık.

Burada temel amacınız kahve kültüründen toplumumuzu bir nebze olsa da uzaklaştırmak amacıyla yola çıktık. Kadınlarımız ve çocuklarımız da, kültürel etkinlikler yapabilmeli. Kültür Derneğimiz, bunun için en önemli yolu açacaktır. Dernek binamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 

Ardından söz alan Gemlik Kaymakamı Kemal İnan, kültürel derneklerin doğru amaçla hizmet vermelerinin önemli olduğuna vurgu yaparak, Gemlik Giresunlular Derneğine yeni binalarının hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol ve Gemlik Giresunlular Derneği yönetimi tarafından kesildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X