Goller yenilerden

Diafra Sakho ve Aytaç Kara 2’şer golle başı çekerken, Ankaragücü karşısında galibiyeti getiren Umut Meraş olmuştu. Ayrılan Ekong ise Fenerbahçe maçında fileleri havalandırmıştı.

Goller yenilerden

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 9 maçta gol yollarında büyük sıkıntılar çekti. Bu süreçte 6 kez fileleri havalandıran yeşil-beyazlıların gollerini mevcut kadrodaki sezon başında takıma katılan isimler kaydetti. Diafra Sakho ve Aytaç Kara 2’şer golle takımın en golcü oyuncuları oldu.  Sakho Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, Aytaç Kara ise Konyaspor ve Galatasaray maçında fileleri havalandırdı. 

PENALTILAR AYTAÇ’IN

Umut Meraş, Ankaragücü maçında galibiyet golünü atarken, Fenerbahçe maçında ağları havalandıran William Troost-Ekong ise ertesi hafta takımdan ayrıldı. Öte yandan yeşil-beyazlılar, ligde 2 kez penaltı atışı kullandı. Bu penaltıların ikisinde de topun başına geçen Aytaç Kara, Konyaspor maçında fileleri havalandırdı. Galatasaray maçında ise, penaltıyı kaleci Fernando Muslera kurtarırken, dönen topu takip eden tecrübeli futbolcu meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X