Gözyaşları sel oldu! ‘Sen gönüllerin şampiyonusun’

TV8 ekranlarının fenomen yarışması ‘Survivor’, 12 Mayıs akşamı 74. bölümüyle ekranlara geldi. Eleme heyecanının yaşandığı gecede Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama ve gözyaşları geceye damgasını vurdu. Çünkü Ersin Korkut, sakatlığı nedeniyle yarışmada veda etmek zorunda kaldı. Bu eleme herkesi şoke ederken, sosyal medya üzerinden Ersin’e destek paylaşımları yapıldı.

Gözyaşları sel oldu! ‘Sen gönüllerin şampiyonusun’

Survivor’da dün akşam eleme konseyi yapıldı. Normalde Berkan ve Mert’in ilk adaylar olduğu gecede Acun Ilıcalı, ünlüler ve gönüllüler takımına, “Benim açımdan da üzüntü verecek bir konuya gelmem gerekiyor. Açıkcası çok haber vermemiz gerekiyor. Çok güzel haberler verdik. Yarışmacılarımızın doğacak bebekleriyle bile güzel haberler verdiğimizi hatırlıyorum. Ama bu sefer iyi bir haber veremeyeceğim. Konu bir yarışmacımızı ilgilendiriyor. Ama bütün yarışmacılarımızın üzüleceğinden şüphem yok. Bahsettiğim yarışmacı maalesef Ersin” dedi.

Ilıcalı bu zorunlu elemeyi şu sözlerle açıkladı: Ersin bu sene ‘Survivor’da olağanüstü performans sergiledi. Hiç beklemiyordum. Defalarca beni şaşırttı. Parkurlarda olağanüstü başarı, onun dışında takım için tam bir abi. Karşı takıma gösterdiği saygı… düşündüğüm zaman gerçekten Ersin’in ‘Survivor’ hayatı önümden geçiyor ve açıkcası bu senenin en güzel sürpriziydi bizim için. Bugün aldığımız bir haber bizim için şok oldu.


‘KONSEY ÇEKİMİNİ 2 KERE ERTELEDİK’

“Dikkat ederseniz bu konseyin çekimini iki kere erteledik. Normal çekimi yapamadık. Çünkü beklemek istedik ama şunu anladık ki, açıklamak zorundayız. Hatırlayacaksınız, geçtiğimiz günlerde Ersin futbol oyununda bir sakatlık geçirdi. Buradaki ilk belirti bizim için yarışmacının ‘ben koşamıyorum, yürüyemiyorum’ demesi. Ersin’de böyle bir belirti olmayınca biz çok iyimser baktık olaya.”

“Ancak ilerleyen günlerde Ersin’in koşmasında zorlanmalar başladı. Bunun üstüne doktorumuz Ulaş ‘MR istiyorum’ dedi ve dün Ersin MR’a gitti. Çıkan sonucu İstanbul’a gönderdik ve İstanbul’dan hiç ama hiç beklemediğimiz bir teşhis geldi. Doktorumuz Metin Kuş, bu konularda tabii ki danışıyor, konuşuyor ve sonra bizimle irtibata geçiyor. Yaptığı kontroller sonucunda çok ama çok üzülerek açıklamam gerekiyor ki; verdiği karara göre Ersin bundan sonra ‘Survivor’a devam edemeyecek.”

‘ÖYLE ÜZÜLDÜM Kİ…’

Ünlü televizyoncu üzüntüsünü “Çok sevdiğim beni hayran bırakan bir yarışmacım veda etmek zorunda. Açık söyleyeyim bu sezon ‘Survivor’da benim için en beklenmedik veda oldu. Belki de en üzüldüğüm veda diyebiliriz. Kelime bulamıyorum, öyle bir üzüldüm ki anlatamıyorum… Bu kadar güzeliğin üstüne ‘Survivor’ böyle bitmemeliydi.” sözleriyle aktardı.

‘O OLMADAN ÇOK ZORLANACAĞIM’

Ünlüler takımından Ersin’in arkadaşı Elif ise gözyaşlarıyla “Konseyden hiçbir zaman hoşlanmadım. Bugün gerçekten çok çok fazla üzüldüm. Burada mücadele ederken düştüğüm çok zamanlar oldu. Ailemi hissederek tekrar ayağa kalkmaya çalıştım. Bu zorlu şartlarda hayatımı kolaylaştıran, hayat okulundan dersler çıkarmamı sağlayan ve gerçekten bizi koruyan kollayan, her türlü hakkımızı savunan bir abimiz vardı. Biz onunla yola çıkmıştık. Çok fazla emeği var bizde. Çok zorlanacağım. Hakkında hayırlısı diliyorum Ersin Abimin. Onu çok özleyeceğim” dedi.

‘GECELERİ ÜZERİMİZİ ÖRTÜYORDU’

Aycan da “Ersin abi adada yani kampta her şeyimizdi. Gerçekten her şeyimize sahip çıkıyordu. Akşamları üstüm açıkken bile hep üstümü örten biri olduğunu biliyordum. O da hep Ersin abiydi.” diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Eleme kararının ardından Ersin Korkut, “Üzüldüğüm tek şey bundan sonra ekibe yardımcı olamayacağım. Yılmaz Erdoğan şakayla karışık ‘Şampiyon olmadan sakın gelme’ diyordu. Çok özür dilerim. Şampiyonluğa kadar ilerleyemiyorum sakatlığımdan dolayı. O yüzden tekrar söylüyorum: bazen sesimiz yükselmiştir. Çatlak sesler çıkmıştır ortaya açlığın verdiği gazdır. Gerçekten herkeste çok özür diliyorum.”

“Demek ki, Ardahan kardeşimizin de dediği gibi benim hikayem burada bitti… Burada sohbetimiz ne yazık ki, sona ermiştir… Burada 90 gün içerisinde bir Anneler Günü videosunu izledim 89 günü geride bıraktı. En büyük ödül buydu. Cemal Can ‘Parkurda çok hızlısın’ demişti. Böyle şeyler hoşuma gidiyordu” dedi.

‘KÖPEĞİMİ ÇOK ÖZLEDİM’

Ardından köpeği Mes’i çok özlediğini anlatan Ersin “Köpeğimi de acayip özledim. hiç bu kadar sakal bırakmadım. Bu vaziyette gidersem beni tanır mı? çok merak ediyorum. Annem köpek sevmediğinden köpeğim için ayrı bir karavan aldım. Kimse kusura bakmasın ilk köpeğimi göreceğim sonra ailemi. ‘Mes!’ dediğimde nasıl bir tepki verecek onu çok merak ediyorum” deyince Acun Ilıcalı daha da üzüldü.

Konseyin son dakikalarında Ilıcalı, Ersin Korkut’a “Yarın arkadaşlar bizi bir araya getirecekler. Seninle konuşmamız gereken bir konu var” dedi. Acun Ilıcalı’nın sözleri ‘Mes’in ölüm haberini verecek’ şeklinde yorumlandı.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞDI

Öte yandan Ersin’in vedası sosyal medyada da çok konuşuldu. Korkut’un elenmesinin ardından kuzeni Yılmaz Erdoğan, birlikte fotoğraflarını paylaştı ve “Yetenekli, azimli, iyi kalpli kuzenim benim! Gönüllerin şampiyonusun” dedi.

Bu yıl Survivor’a erken veda eden isimlerden biri olan Tuğba Melis Türk de paylaşımıyla Ersin Korkut’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Alişan da Ersin’in vedası için “Çok üzüldüm kardeşim. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle” şeklinde paylaşım yaptı.

Mustafa Erdoğan da kuzenine “Aslan kuzenim Ersin.. hep gurur duyduk hep destekledik.. geçmiş olsun gözüm” sözleriyle destek oldu.

Oyuncunun BKM yıllarından arkadaşı Bülent Parlak ise birlikte yer aldıkları kareyi “Seni çok seviyoruz şampiyon” notu ile paylaştı.

Oyuncu Rıza Kocaoğlu da “Ersin candır” paylaşımı ile oyuncu dostuna destek verdi.

Adadan ayrıldıktan sonra kameralar karşısına geçen Ersin konuşmakta zorlandı. Korkut şöyle dedi:

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

“Bugün benim elendiğimin ilk günü. Şuan uçuşumu bekliyorum. Gerçekyen duygu seli yaşıyorum. Ben Acun Abi’lere de söyledim. Acun Medya’ya da söyledim. Şuan çok değişik bir duygu içerisindeyim. Ben kimi kırdıysam, üzdüysem çok özür dilerim. Bu bende ilk defa çıktı, ben hiçbir zaman ağlamam sızlamam. Bugün saçma bir duygu seli yaşıyorum.”

“Bunu paylaşmak istedim. Arkadaşlarımı özledim. Sivil kıyafetlerimi giydim. Annemi, babamı herkesi çok özledim. Bunu paylaşmak istedim. Ben ağlayan bir insan değilim. Şu an çok değişik duygular hissediyorum. Arkadaşlarımı böyle sakatlıkla bırakmak istemedim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X