‘Gücümüzü bölmeye çalışıyorlar’

Ozan Tufan, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz’i isteyen takım çok. Ama Şenol Güneş oyuncu satılmasını istemiyor. Kurmaylarından bir isim, ”Bizi parçalamak istiyorlar” çıkışı ile yaşananlara ışık tutu.

‘Gücümüzü bölmeye çalışıyorlar’

CEVDET ALTINEL

Bursaspor’un yıldız oyuncularının isimleri transfer piyasasından inmezken, yeşil beyazlı yönetimin  transferde izleyeceği politika da büyük bir merakla bekleniyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, Aralık ayı içerisinde yaptığı basın toplantısında, ‘Hiç bir oyuncumun satılmasını istemiyorum” diyerek bu doğrultuda kamuoyuna gerekli mesajı verirken, transfer haberlerine her gün bir yenisi ekleniyor.

Ne yapabileceğimizi biliyorlar

Özellikle dikkat çeken bir nokta ise yeşil beyazlı oyunculara taliplilerin kulübün kapısında beklemesine rağmen, Bursaspor’un herhangi  bir isme talip olmaması. Yaşanan ekonomik sıkıntı nedeni ile Timsah’ın kadrosunu güçlendirmesi zor görünüyor. “Lig’de ne yapacağımızı iyi biliyorlar bu yüzden bizi parçalamaya çalışıyorlar” diyen Güneş’in kurmaylarından önemli bir isim, yaşanan gelişmeler ile ilgili düşüncelerini OLAY Spor ile paylaştı:

Böyle bir şey var mı?

‘Trabzonspor, Soner Aydoğdu’yu, Mustafa Yumlu’yu, Zeki Yavru’yu bize vermeye çalışıyor, biz onlara Frey’i, Taiwo’yu, Ferhat’ı verelim. Böyle bir şey var mı? Onların düşünmediği oyuncuları biz niye alalım. Kimse iyi futbolcusunu satmak istemez. Galatasaray bize Umut Bulut’u verir mi? Serdar’ı isterlerse o zaman Semih’i bize versinler. Tabii her takım her oyuncuya talip olabilir.’

Kadro korunmalı

‘Eğer koşullar el verir, bir iki iyi takviye yaparsak biz aradaki puan farkını kapatırız. Ama bizim ilk ve tek amacımız kadroyu korumak olmalı. Biz yine hedefimize ulaşırız. Rakiplerimiz elimizde ki iyi oyuncuları alarak Bursaspor’un gücünün bölmek istiyorlar. Gücümüzü koruyarak yola devam etmeliyiz. Oyuncu satılmasa, oyuncu da alınmaz diye düşünüyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X