Gülben Ergen’den Demet Akalın’a ‘şaka’ yanıtı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren Demet Akalın, sahnede konuşurken Gülben Ergen’i hedef aldı, daha sonra sosyal medya paylaşımı ile şaka yaptığını söyledi. Şarkıcı Gülben Ergen’den meslektaşı Demet Akalın’a yanıt gecikmedi.

Gülben Ergen’den Demet Akalın’a ‘şaka’ yanıtı!

Önceki gün Bodrum konserinde müzikseverlerle buluşan Demet Akalın’ın yaptığı açıklama gündem olmuş, Gülben Ergen hayranlarının ise tepkisini çekmişti.

Yakın zamanda hayata geçireceği projesini anlatan 49 yaşındaki popçu, “Bir köy okulu yaptırıyorum. Ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla” dedi.

“ŞAKA İKİ KİŞİNİN AYNI ANDA GÜLMESİ GEREKEN BİR DURUM DEĞİL Mİ?”

Demet Akalın, sosyal medyada bir magazin hesabının yayınladığı, “Demet Akalın, Gülben Ergen’i diline dolamış. Demo şaka yapmıştır. Sizce?” mesajına yorum yazdı.

Ünlü şarkıcı, söz konusu paylaşımın altına “Herhalde şaka” yorumunda bulundu. Gülben Ergen ise Akalın’ın ‘şaka’ savunmasına dikkat çeken bir cevap verdi.

Gönderisine Demet’i etiketleyen Ergen, “Şaka iki kişinin aynı anda gülmesi gereken bir durum değil mi? Derneğimizi, benim yıllardır emeğimi en iyi bilenlerdensin sen” ifadelerini kullandı.

SÖZÜNÜ TUTTU! ‘DEMET AKALIN SEVGİ EVGİ’

‘Türkiye’nin en büyük orman yangını’ olarak tarihe geçen, 10 günde söndürülebilen Manavgat yangınında, Karaöz Mahallesi’nde kızıyla birlikte yaşayan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu’nun yanan evinin önüne attığı yatakta uyuduğu sırada çekilen fotoğrafı, sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X