Güzel başlasın mutlu bitsin

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor, 2019-2020’deki yarışa Fatih Karagümrük karşısında kazanarak başlayıp sevenlerinin yüzünü güldürmek istiyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki zorlu randevu saat 19.15’te.

Güzel başlasın mutlu bitsin

Yeni sezona, yeni hoca, yeni hedeflerle İstanbul’da start veriyoruz… 

15 yıl aradan sonra Süper Lig’e veda eden yeni sezonda, yeni hedeflerle, yeni bir sayfa açmak isteyen Bursaspor, 2019-2020 maratonuna İstanbul’da Fatih Karagümrük karşısında başlıyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 19.55’de başlayacak olan mücadelede yeşil beyazlılar, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile birlikte ilk sınavını verecek. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Yardımcılıklarını ise Gökhan Memişoğlu ve Sezgin Çınar yapacak.

Eksikler var

Bursaspor bu karşılaşmada 3 puan alarak sezona iyi bir giriş yapmak istiyor. Transfer tahtası kapalı olduğu için gerekli takviyeleri yapamayan Bursaspor’un nasıl bir mücadele ortaya koyacağı merak konusu. Yalçın Hoca’nın eldeki oyunculardan en iyi 11’i sahaya sürmesi bekleniyor. Yeşil beyazlılarda sakatlıkları bulunan Muhammed Şengezer, Ramazan Keskin, Murat Karadeniz, Furkan Emre Ünver ve Çağatay Yılmaz bu zorlu mücadeledeki yerini alamayacak.

Karagümrük maçının tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

MAÇ TABLO

STAT: Esenyurt Necmi Kadıoğlu
SAAT: 19.15
HAKEMLER:  Kutluhan Bilgiç, Gökhan Memişoğlu, Sezgin Çınar
F. KARAGÜMRÜK EKSİK: Yok
BURSASPOR EKSİKLER: Muhammed Şengezer, Ramazan, Furkan Emre, Çağatay
BİLET FİYATLARI: Bursaspor tarafı tükendi

19.15 BeIN1 MAX

 FATİH KARAGÜMRÜK 
1 Murat Hocaoğlu
Bülent Cevahir
Barış Başdaş
22 Fatih Kuruçuk
Alparslan Erdem
Arif Morkaya
Erik Sabo
Raheem Lawal
Stefan Silva
Erkan Zengin
Innocent Emeghara

 BURSASPOR 
35 Ataberk Dadakdeniz
14 Iasman Latovlevici
30 Rüştü Hanlı
17 Sedat Dursun
22 İsmail Çokçalış
12 Abdullahi Shehu
8 Jani Atanasov
5 Emirhan Aydoğan
7 Burak Kapacak
3 Onur Atasayar
9 Kubilay Kanatsızkuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X