Güzellik Kraliçesinden üzen haber! Koronavirüse yakalandı

Hayranlarını üzen haberi paylaşan Hawaii Güzellik Kraliçesi Jeanne Kapela, ‘şimdi birlik olma zamanı’ notunu paylaştı.

Güzellik Kraliçesinden üzen haber! Koronavirüse yakalandı

Koronavirüs salgını insanlığı tehdit etmeye devam ediyor. Hawaii Güzellik Kraliçesi Jeanne Kapela, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Kendimi Karantinaya Aldım New York seyahatinde virüs kapmış olabileceğini belirten Kapela, kendisini evinde karantinaya aldı.

Birlik Olma Zamanı

25 yaşındaki Kapela, hafif öksürük şikayeti olduğunu, ateş ya da diğer grip belirtilerinin kendisinde bulunmadığını söyledi.

Hawaii Güzellik Kraliçesi Jeanne Kapela, “Şimdi bu hastalığın yayılmasını önlemek için birlik olma zamanı” mesajı verdi.

Kapela ayrıca, “İşçilerin temel ihtiyaçlarını karşılamalarına yardım etmemiz gerekiyor. Acil olarak ücretli hastalık izni verilmeli, çocuk bakımı ve aile izni getirilmeli, işsizlik yardımları artırılmalı, etkilenen yerel işletmelere verilen krediler uzatılmalı. Tüm bunlar ekonomik açıdan savunmasız kişiler ve halk sağlığını korumak için hayati öneme sahip önlemler” açıklamasını yaptı.

magazinburada.net

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X