Hadise’den Tülin Şahin’e destek

Kızı Siena Leyla’nın babası Pedro de Noronha’nın kendisine baskı uygulayarak, zor günler yaşattığını ifade eden ünlü model Tülin Şahin’e yakın arkadaşı Hadise’den destek gecikmedi.

Hadise’den Tülin Şahin’e destek

Geçen yıl Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile düğün fotoğraflarını paylaşarak evlendiğini duyuran ve kısa süre sonra hamile olduğunun müjdesini veren ünlü model Tülin Şahin’in resmi olarak evli olmadığı ortaya çıktı.

Şahin, çıkan haberlerin ardından sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bozdu.

Tülin Şahin, Noronha’nın doğum sonrası kilo verme konusunda kendisine baskı uygulayarak, zor günler yaşattığını ifade etti.

Şahin, yaptığı açıklamada eşinin çeşitli baskılarda bulunduğunu ve yaralayıcı, ağır eleştirilere maruz kaldığını söyledi.

Tülin Şahin’e yakın arkadaşı Hadise’den destek gecikmedi. Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Sizden bıktık, bıktık! Çocuğun annesine bu şekilde davranmak nedir? Bu insanlık değil, iğrençlik! Tülin’im emin ol ben ve tüm kadınlar senin yanında! Yalnız değilsin ve gördüğüm en iyi annelerden birisin!

Pedro de Noronha için, “Doğumdan sonra ‘kilo ver’ diye bana baskı yapıyordu” diyen Şahin, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bugün, güne aile hayatımla ilgili beni konuşmak mecburiyetinde bırakan son derece üzücü haberlerle uyandım. Kadına şiddeti konuştuğumuz bugünlerde bu açıklamayı yapmak zorunda olmak bile inanın beni hem çok üzdü, hem de çok mahcup etti.

Her kadının yaşayabileceği ama başına gelmemesini umduğu bir hayal kırıklığının sonucunda Pedro ile olan ilişkimi haziran ayında bitirme kararı aldım. Hamileliğim boyunca ve sonrasında farklı farklı şekillerde duygusal olarak yaralayıcı, ağır eleştirilerin ve mükemmeliyetçi bir baskının altında kalmak beni bu karara itti.

Gerek doğumdan hemen sonra eski fiziğime dönmem için yaptığı baskılar, gerek hamileyken bir tane dondurma yediğim için çıkardığı şiddetli kavgalar benim için son derece yıpratıcı oldu. Benim önceliğimin mükemmel gözükmekten önce bir anne olmak olduğunu kabul etmedi.

Doğumdan sonraki 2. haftamda “Çocuğa bakmak ve gece uyanmak senin işin değil” diyerek, eve zorla 2 tane bakıcı getirip bana “Şimdi spor yapmaya ve zayıflamaya dönme vakti” olduğunu söyledi. Ben bir çocuğun sahibi değil, bir anneyim ve kızımın her şeyi ile ilgilenmek benim en önemli görevim.

Baba olmanın sorumluluğunu alıp, hayatı mutlulukla paylaşmak yerine annesi ile birlikte 5 aylık kızımızın bile şişman olduğunu, söyledikleri terbiyesizce tartışmalara maruz bıraktı. Kamuoyunca da bilindiği gibi yıllardır en büyük hayalim anne olmaktı.

Şimdi buna sahip olduğum hayatımın en mutlu zamanının benden yüzeysel beklentiler için çalınmasına izin vermiyorum. Kendimi ve özgüvenle büyümesini istediğim kızım Siena’yı bu şiddet ve baskının karşısında bırakmayı kabul etmiyorum.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X