Hadise’nin ‘Hay Hay’ı Kaan Yıldırım’a mesaj mı?

Hadise ve Kaan Yıldırım’ın ayrıldığı iddiaları gündemdeyken Hadise’den yeni şarkı geldi. Hadise’nin ‘Hay Hay’ı sözleriyle dikkat çekti. Hadise’nin mesajı eski aşkına mı?

Hadise’nin ‘Hay Hay’ı Kaan Yıldırım’a mesaj mı?

Son dönemde ‘ayrılık’ dedikoduları ile magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Kaan Yıldırım ile şarkıcı Hadise cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Hadise, geçtiğimiz günlerde çıkan ayrılık haberlerinin ardından Kaan Yıldırım’ı takipten çıktı.

Hadise’nin hamlesi sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım ile ilişkisine ikinci kez nokta koyar koymaz ayrılık şarkısı çıkardı.

“YOK BÖYLE BİR ACI, VARSA VERİN İLACI”

Hadise’nin ayrılık sonrası çıkarttığı ‘Hay Hay’ isimli single’ın zamanlaması da haliyle manidar bulundu. Her bitişin ardından yenilmiş hissetse de tekrar ayağa kalkıp yoluna devam eden bir kadının ayrılık hikayesini anlatan şarkıda Hadise, “Yok böyle bir acı, varsa verin ilacı” diyor.

60cc4d4055427f11243444e0

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X