Haftada 200 bin TL alıp şikayet ediyorlar

Nurseli İdiz, hem başrol oynadıkları dizilerden astronomik rakamlar kazanıp, hem de uzun çalışma sürelerinden şikayet eden genç meslektaşlarını eleştirdi.

Haftada 200 bin TL alıp şikayet ediyorlar

BİR ZAHMET BEKLESİNLER

Sanat hayatının 39. yılına giren Nurseli İdiz, ‘Etekler ve Pantolonlar’ adlı yeni tiyatro oyunuyla geldiği Nilüfer Sahnesi’nde Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu. Başrol oynadıkları dizilerden astronomik rakamlar kazanıp, uzun çalışma sürelerinden şikayet eden genç oyuncuları eleştiren İdiz, ‘Oyunculara tabii ki hak veriyorum. Setlerdeki bekleme süreleri çok uzun. Bizde hazır stüdyolar, işleyen bir süreç yok. Yoksa bizim gibi oyuncular bir prova bir çekim iş bitiyor. Ama bölüm bayına 200-300 bin TL para alanlar da bir zahmet beklesinler’ dedi.

BİZDE İŞLER TERSİNE GİDİYOR

Dizi kadroları oluşturulurken, yalnızca başrol oyuncularına astronomik rakamlar ödeyip, geri kalanlara o ücretin onda birini bile layık görmeyen yapımcılara da sitem eden Nurseli İdiz, sistemin bir gün çökeceğini iddia etti,. Usta sanatçı, ‘Böyle giderse yüksek ücret alan başrol oyuncuları da bir gün komik paralara oynamak zorunda kalacak. Ayrıca batıda tecrübeli oyuncular daa kıymetlidir. Bizde ise oyuncu yaşlandıkça fiyatını düşürüyorlar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X