Hande Yener’in acı günü! “Dünyamı kaybettim”

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener’in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Hande Yener’in acı günü! “Dünyamı kaybettim”

Ünlü popçu Hande Yener, aldığı acı haberle yıkıldı.

51 yaşındaki şarkıcının uzun zamandır sağlık sorunlarıyla mücadele eden 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener, hayatını kaybetti.

“DÜNYAMI KAYBETTİM BU SABAH”

Ünlü isim, “Dünyamı kaybettim bu sabah” diyerek, annesinin vefat haberini sosyal medya sayfasından duyurdu.

Hande Yener'in acı günü! "Dünyamı kaybettim" - 1

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

Yener’in annesi 2015 yılında beyin kanaması geçirerek hastanede tedavi altına alınmıştı. Ünlü şarkıcı o dönem annesinin sağlık durumuyla ilgili “Annem kalp hastası. Bu nedenle bazı ilaçların içmiyor. Kanı sulandıran bir ilacı var, onu kullanmadığı zaman kanı iyi sulanmayınca bu sonuç çıkmış. Başka bir hastaneye nakli yapılacak. Tam olarak iyileşmiş değil, felç olma riski taşıyan bir hastalık o yüzden şimdiden bazı önlemlerin alınması lazım.” demişti.

BABASINI 2012’DE KAYBETTİ

Yener, 2012 yılında babası Erol Özyener’i de kaybetmişti.

Nefes darlığı şikayetiyle Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özyener, hastaneden çıkmaya hazırlandığı sırada tekrar fenalaşmıştı.

Kalp krizi geçirdiği açıklanan Özyener, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X