Hapsi isteniyordu! Karar çıktı…

Oyuncu Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz’a ait ses kayıtlarını ve WhatAapp yazışmalarını habersiz olarak kaydederek boşanma davasında delil olarak sunduğu gerekçesiyle yargılandığı davada beraat etti.

Hapsi isteniyordu! Karar çıktı…

Boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz’a ait ses kayıtlarını ve whatsapp yazışmalarını habersiz olarak kayıt altına alarak boşanma davasında delil olarak sunduğu gerekçesiyle 22 yıla kadar hapsi istenen Necati Şaşmaz’ın yargılanmasına devam edildi.

Necati Şaşmaz, eşi Nagehan Şaşmaz ile ilgili görsel sonucu

Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, Nagehan Şaşmaz ve Necati Şaşmaz katılmazken, avukatları salonda hazır bulundu. Duruşmada söz alan Nagehan Şaşmaz’ın avukatı Özge Tokgöz, “Sanığın atılı suçlardan cezalandırılmasını talep ederiz” dedi. Sanık avukatı Ergün Sarıtaş, “İsnat edilen suçları kabul etmiyoruz” diyerek müvekkilinin beraatini talep etti.

Mahkemeden beraat kararı

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Necati Şaşmaz’ın üzerine atılı suçların unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle beraat kararı verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X