Hasta yatağından seslendi! Son hali korkuttu

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, gıdı ve göz kapağını aldırmak için bıçak altına yattı. Yeşilmen, estetik ameliyat sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Hasta yatağından seslendi! Son hali korkuttu

Oyuncu Yeliz Yeşilmen, estetik operasyonu geçirdi. Altı saat süren bir ameliyatın ardından gıdısını ve göz kapaklarını aldıran Yeşilmen, ‘hem para veriyorsunuz hem acı çekiyorsunuz’ dedi.

Hayranlarına seslenen Yeşilmen, “İyim merak etmişsiniz. Göz kapağımı ve gıdımı aldırdım. Asla yüzüme bir şey yapılmadı. Ailecek gıdılıyız kızım Asya’nın bile gıdısı var. Gıdı ve göz kapağı iyim sorun yok” ifadelerini kullandı.

HEM PARA VERİYORSUNUZ HEM ACI ÇEKİYORSUNUZ

‘HEM PARA VERİYORSUNUZ HEM ACI ÇEKİYORSUNUZ’

Takipçilerinden gelen ‘Ne gerek vardı?’ yorumuna da cevap veren Yeşilmen, “Göz kapağımdan acayip et çıktı. Yorgun gösteriyordu, en son kendi çektiğim klibimde fark ettim gıdımın çıktığını. İnanın çok kolay değil, hem para veriyorsunuz hem acı çekiyorsunuz fakat kendinizi ödüllendiriyorsunuz. Kendinizi daha iyi hissedecekseniz böyle ufak dokunuşlar yapabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X