Hastalardan el işi sergisi

Bursa Devlet ve Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi görmekte olan hastaların hazırladığı eserlerin yer aldığı el sanatları sergisi açıldı.

Hastalardan el işi sergisi

Hastaların yıl boyunca yaptığı el işi ürünlerin yer aldığı sergi açılışına, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, hastane başhekimleri ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimleri ile hastalar ve vatandaşlar katıldı.

Dr. Akan ziyaretinde, sağlıklı birey ve nesiller için akıl ve ruh sağlığının önemine dikkat çekerken, çalışmalarda emeği geçen hastalara ve hastane personeline teşekkür etti.

Çekirge Devlet Hastanesi’nde açılan sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Op. Dr. Engin Paralı, ‘Hastalarımızın yaptığı el emeği göz nuru ürünleri sergiye dönüştürdük.

Hastaları topluma kazandırmak, onların kaybolan yeteneklerini ortaya çıkararak yeniden bir birey olabilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Hastalarımız bunun gibi her gün çeşitli etkinliklerle becerilerini geliştiriyor’ diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X