Kadir İnanır’dan haber geldi

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde önceki gün ameliyata alınan Kadir İnanır’ın yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. 72 yaşındaki oyuncuyu merak eden hayranları hastaneye geldi. Dün uyandırılan İnanır hakkında hastaneden yeni bilgiler geldi. İşte sanatçının son durumuna dair gelişmeler…

Kadir İnanır’dan haber geldi

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 20 Kasım Cumartesi günü aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sanatçıya beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konuldu.

Türk sinemasının efsane ismi, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alındı. İnanır için uzman kişilerin yer aldığı altı kişilik ekip oluşturuldu.

Aralarında kalp damar, nöroloji, genel cerrah ve beyin cerrahlarının da bulunduğu ekip, ünlü oyuncuyu takip etti. Sürekli olarak tetkikler yapılıp, filmler çekildi.

BİLİNCİ AÇIK

Serviste takibi süren İnanır, pazar günü akşam saatlerinde aniden beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan sanatçı, başarılı geçen operasyonun ardından yoğun bakıma alındı.
5Hastanede tedavisi devam eden Kadir İnanırın sağlık durumu
Dün uyandırılan Kadir İnanır’ın solunum cihazından ayrıldığı, bilincinin açık olduğu, yine de her türlü gelişmeye karşın yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

HAYRANLARI HASTANEYE GELDİ

Bu sabahtan itibaren yemek yediği ve konuşmaya da başladığı belirtilen İnanır’ın, vücudunu hareket ettirdiği, yoğun bakımdaki durumuna göre tekrar özel odaya alınabileceği belirtildi.

72 yaşındaki sanatçının sağlık durumunu merak edip, hastaneye gelen hayranları, İnanır’ın bir an önce sağlığına kavuşup, hastaneden taburcu olmasını bekliyor.

Hayat arkadaşı Jülide Kural, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

“Bildiğiniz gibi Kadir İnanır Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisine devam etmektedir. Hastalığın seyrinde yeni bir durumun gelişmesiyle, 21 Kasım Pazar günü gerçekleşen başarılı bir operasyonun ardından, rutin kontrollerin yapılabilmesi için yoğun bakım ünitesine alınmıştır.”

“Ameliyat sonrası sağlık durumunda olumsuz herhangi bir durum saptanmamıştır. Çok sevdiği halkının, onun yanında olduğunu kalbinden hissettiğine eminim. Zor bir durum ama Kadir İnanır hepinizin bildiği gibi bütün zorlukları aşacak güçte ve cesarettedir. Her zaman söylediği gibi bu ülkeye mutlaka büyük “BARIŞ” gelecek ve o günün sevincini hepimiz birlikte yaşayacağız. Saygılarımla…”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X