Hayat Hastanesi’ne görkemli açılış

Ankara Yolu üzerinde 7.5 aydır hizmet veren Özel Hayat Hastanesi’nin resmi açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Törende konuşan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “Hedefimiz sağlık turizmi” dedi.

Hayat Hastanesi’ne görkemli açılış

DERYA DEMİR

Hastanenin açılışına TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı ve MKYK Üyesi Efkan Ala, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, milletvekilleri ile çok sayıda davetli katıldı. 

“BURSA’YA ARMAĞAN ETTİK”

Açılış töreninde konuşan Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, ‘Sağlığınız için hayattayız’ sloganıyla çalıştıklarını belirterek, “Yeni ve modern yatırımlarla 40 yıllık yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Hastanemizde 18 branşta 53 poliklinik odası, 11 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 4 modern doğumhane, birçok cerrahi operasyonun yapılabileceği tam donanımlı 7 ameliyathane ve 450 kişilik hastane kadrosu ile hizmet veriyoruz. Hasta kabulüne başladığımız 7.5 ay içerisinde vatandaşların ilgisi oldukça yüksek. Bursa’dan kazandığımızı Bursa’ya armağan ettik” diye konuştu. 

“YATIRIMLAR 2020’DE  TAMAMLANACAK”

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, da “Cumhurbaşkanımız önderliğinde sağlık çok iyi seviyelere geldi. 15 yıl önce bu tip hastanelere sadece cebi şişkin insanlar giderdi. Ancak yaptığımız çalışmalarla bu durumu aştık ve önemli bir ivme kazandık. Bursa’da hastanesi olmayan ilçemiz kalmadı. Açtığımız sağlıklı yaşam merkezleri ile insanlarımızı hemen yanı başında olan merkezlerle buluşturmaya devam edeceğiz. 2020 itibari ile de sağlık yatırımlarımızı tamamlamış olacağız. Bundan sonraki hedefimiz ise sağlık turizmi” dedi.

“SAĞLIKTA REFORM YAPILDI”

Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik ise, AK Parti hükümeti döneminde sağlıkta reform yapıldığını ifade ederek, AK Parti hükümeti 15 yılda sağlık alanında birçok yeniliğe imza attı. Genel Sağlık Sigortası uygulaması ile memur ile çalışan arasındaki fark ortadan kalktı” diye konuştu. İçişleri eski Bakanı ve MKYK Üyesi Efkan Ala da, “Türkiye 2002 yılından beri yeni bir siyasi gelenek oluşturarak problemlerden çekinmek yerine problemlerin üzerine gidiyor. Ve böylelikle çözüm odaklı olarak hedeflerine ulaşıyoR” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X