Haydi Timsah güldür yüzümüzü

Zor günler geçiren Bursaspor, ligin ilkyarısının son hafta mücadelesinde lider Hatayspor’u ağırlayacak.

Haydi Timsah güldür yüzümüzü

Yeşil beyazlılar, hem ilkyarının hem de yılın son mücadelesinde zirvede yer alan rakibini yenmek için sahaya çıkacak. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek.

Ligde son haftalarda puan kayıpları yaşayan Bursaspor, devre arasına 3 puanla girmek istiyor. Yeşil beyazlılar, ilkyarının son haftasında sahasında lider Hatayspor’u konuk edecek. Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.30’da başlayacak. Zirve yolunda daha fazla kayıp yaşamak istemeyen Timsah’ın zorlu sınavında Volkan Bayarslan’ın düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Gökhan Barcın yapacak. Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki 78. maçına çıkacak Bursaspor, zirvede yer alan rakibini yenip hem devreyi moralli kapatmak hem de liderle arasındaki puan farkının açılmasını önlemek istiyor. 

12 PUAN FARK BULUNUYOR

Ligde lider konumda yer alan Hatayspor, haftaya 36 puanla girdi. Buna karşın Bursaspor ise 24 puanda kalırken, 7. basamakta bulunuyor. Hatayspor ile arasında 12 puanlık fark bulunan yeşil beyazlılar, yılın son maçında taraftarını mutlu etmeyi hedefliyor. İki ekip daha önce karşı karşıya gelmezken, bugünkü mücadele aynı zamanda iki takımın tarihinde ilk olma özelliği taşıyacak. Bursaspor’da cezası süren Anıl Karaer karşılaşmada forma giyemeyecek. Hatayspor’da ise sarı kart cezalıları Yusuf Abdioğlu ile Loteteka Bokila Bursaspor karşısında yer alamayacak.

STAT: Büyükşehir Belediye
HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Mehmet Kapluhan, Gökhan Barcın
YAYIN: 16.30/beINMAX1
EKSİK: Anıl Karaer
EKSİKLER: Yusuf Abdioğlu, Loteteka Bokila
BİLETLER: GOLDSIT 1963 Tribünü: 250 TL, VIP 1. balkon: 120 TL, VIP 1. balkon (203, 228, 229. bloklar): 95 TL, batı alt: 95 TL, batı alt (103, 129. bloklar): 75 TL, doğu alt: 35 TL, doğu üst: 25 TL, güney kale arkası (Teksas): 15 TL, TOFAŞ Tribünü: 15 TL, misafir tribün: 19,50 TL

BURSASPOR
25 Çağlar Şahin Akbaba
12 Abdullahi Shehu
66 Mamadou Diarra
4 Cüneyt Köz
14 Iasmin Latovlevici
19 Selçuk Şahin
36 Burak Altıparmak
7 Burak Kapacak
10 Özer Hurmacı
3 Onur Atasayar
11 Yevgen Seleznov

TEKNİK DİREKTÖR
İbrahim Üzülmez

HATAYSPOR
34 Akın Alkan
6 Kubilay Sönmez
7 Hamza Gür
8 Aabid Rayane
10 Selim Ilgaz
11 Gökhan Karadeniz
16 Mesut Çaytemel
77 Helder Barbosa
22 Sadi Karaduman
27 Furkan Şeker
99 Caner Hüseyin Bağ

TEKNİK DİREKTÖR
Bayram Toysal

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X