Haydi Timsah! Kazanamadan dönme

Yeşil beyazlılarda Osmanlıspor karşısında tek hedef var o da; galibiyet… Osmanlı Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek.

Haydi Timsah! Kazanamadan dönme

Ligde kalma mücadalesi veren Osmanlıspor ile kazanarak seri yapmak isteyen Bursaspor bugün Başkent’te kozlarını paylaşıyor… Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Zorlu karşılaşmanın hakemi ise Trabzon bölgesinden Barış Şimşek. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Mehmet Kısal yapacak. Yeşil beyazlılar, geçtiğimiz hafta Kayserispor’u sahasında 1-0 yenerek 9 maçlık galibiyet hasretini dindirdi ve hayat buldu. 

Sakatlar çok

Son 4 deplasman maçının tamamını kaybeden ve bu süreçte yalnızca 1 gol atıp, kalesinde 10 gol gören Bursaspor, Osmanlıspor’u da yenerek hem çıkışa geçmek hem de bu olumsuz tabloya da son verme peşinde. Ankara ekibi ise 7 maçtır ligde kazanamazken, evinde de 3 maçlık galibiyet hasreti bulunuyor. Yeşil beyazlılarda Emmanuel Badu, Kubilay Kanatsızkuş, Emre Taşdemir ve Sercan Yıldırım sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Evsahisi Osmanlıspor’da ise Özer Hurmacı, Avdija Vrsajevic ve Luiz Carlos sakatlıkları nedeniyle yok. 

Osmanlıspor maçının tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Osmanlı Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

STAT: Osmanlı

SAAT: 16.00

HAKEMLER: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Mehmet Kısal

OSMANLISPOR EKSİKLER: Özer Hurmacı, Avdija Vrsajevic, Luiz Carlos

BURSASPOR EKSİKLER: Badu, Sercan, Emre, Kubilay

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 54 TL.

16.00 / beIN SPORTS

OSMANLISPOR
1 Karcemarskas
33 Muhammed Bayır
61 Numan Çürüksu
55 Yalçın Ayhan
79 Anıl Karaer
54 Ceyhun Gülselam
66 Payam Sadeghian
17 Regattin
67 Tortol Lumanzi
15 Tiago Pinto
23 Mehmet Batdal

BURSASPOR
1 Harun Tekin
26 Barış Yardımcı
4 Ertuğrul Ersoy
6 Titi
23 Aziz Eraltay
25 Abdullahi Shehu
51 John Boscotk
10 Pablo Martin Batalla
32 Yusuf Erdoğan
22 Jires Kembo
28 Bogdan Stancu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X