Hazar Ergüçlü’den taciz açıklaması: ‘Avukatımla konuştum’

Hazar Ergüçlü ve sevgilisi Onur Ünlü geçtiğimiz akşam Etiler’de bir mekanda arkadaşlarıyla otururken görüntülendi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ergüçlü, yakın çevresini rahatsız eden tacizciyle ilgili açıklama yaptı.

Hazar Ergüçlü’den taciz açıklaması: ‘Avukatımla konuştum’

Hazar Ergüçlü ve sevgilisi Onur Ünlü geçtiğimiz akşam Etiler’de bi mekanda arkadaşlarıyla otururken görüntülendi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ergüçlü, yakın çevresini rahatsız eden tacizciyle ilgili açıklama yaptı.

EL ELE ÇIKTILAR

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü ve senarist sevgilisi Onur Ünlü, Etiler’de oturdukları mekandan el ele çıktılar. Arabalarına binerken Onur Ünlü sessizliğini korudu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hazar Ergüçlü ise, tüm yakın çevresini rahatsız eden tacizciyle ilgili şunları kaydetti: Ben rastlamadım ama bütün arkadaşlarımı taciz ediyor. İlgileneceğim, avukatımla konuştum. Çok üzgünüm insanlara rahatsızlık verdiği için. Annemi ve babamı da taciz ediyor. Avukatımla konuştum.”

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz hafta söz konusu tacizci tarafından rahatsız edildiğini ve bu kişinin şizofren genç bir hayran olduğunu söylemişti.

ÇAĞATAY ULUSOY’A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

ÇAĞATAY ULUSOY’A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Önceki gün Çağatay Ulusoy’un doğum gününü kutlayan Hazar Ergüçlü, yakışıklı oyuncu hakkında şunları söyledi: “Onu çok seviyorum, çok sevdiğim bir arkadaşım. Yeni filmi için çok heyecanlıyım. Çok yetenekli ve çok başarılı bir aktör. Burada da en iyisini yaptığına eminim.”

magazinburada

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X