Hedefi dünyaya açılmak

Başrolünde oynadığı Kara Sevda dizisinin yayınlandığı Amerika’da İspanyolca yayın yapan ülkenin en büyük kuruluşu Univision’a konuşan Neslihan Atagül, kariyer planları arasında global bir projede yer alıp, tüm dünyaya açılmak olduğunu söyledi.

Hedefi dünyaya açılmak

MUAZZAM BİR HEDİYE

Neslihan Atagül, Kara Sevda dizisinin Amerika’daki final bölümü öncesi, ülkenin İspanyolca yayın yapan en büyük kuruluşu Univision’a online röportaj verdi. Yurtdışında gördüğü ilgiden duyduğu mutluluğu dile getiren oyuncu, “Hangi dilden, dinden, milletten olurlarsa olsunlar, onlar beni seviyor ve ben de onları çok seviyorum. Bu, bana verilmiş muazzam bir hediye” diye konuştu.

GLOBAL PROJE HEDEFİ

Kara Sevda dizisiyle bugüne dek Yunanistan, Uruguay, Şili, Arjantin, Peru gibi 60’ı aşkın ülkede tanınan Neslihan Atagül, bu durumu değerlendirmek istiyor. Atagül, “Kariyer planlarım arasında global bir projede yer almak var. Önümüzdeki dönemde bu konuya yoğunlaşacağım. Ayrıca bağımsız filmlerde yer almak istiyorum, bu minvalde senaryo okumaya başladım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X