Her halini beğeniyorum

Fahriye Evcen, Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman Gazi’yi canlandıracak olan eşi Burak Özçivit’in rolü için değiştirdiği imajını çok beğendiğini söyledi.

Her halini beğeniyorum

İSMAİL YK’YA BENZETİLDİ

Yakın dostu Müjgan Ferhan Şensoy’un düğününe eşi Burak Özçivit’le katılan Fahriye Evcen, şıklığıyla dikkatleri üzerine çekti. Yeni sezonda Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandıracağı Osman Gazi karakteri için imajını değiştiren Burak Özçivit, uzattığı saçları ve sakallarıyla İsmail YK’ya benzetilmişti.

Özçivit,b u yakıştırmaya sessizliğini koruyarak tepkisini gösterirken, eşi ise  ‘Zaten bir süredir bende istedim sakalını uzatmasını, o yüzden çok beğeniyorum. Her halini beğeniyorum eşimin’ dedi.  

ARTIK GİZLENMİYORLAR

Ünlü isimlerin akınına uğrayan düğünün bir başka ünlü çifti ise güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’le işletmeci sevgilisi Umut Evirgen idi. Kısa süre öncesine kadar ilişkisini gizli yaşamayı tercih eden ve hatta gazetecilerle mahkemelik bile Umut Evirgen, bu kez güzel oyuncuyla elele objektiflere poz verdi.

Öte yandan gelin Müjgan Ferhan Şensoy’un kız kardeşi Derya Şensoy da düğüne bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sarp Levendoğlu’yla katıldı. Çift, objektiflere yakalanmamak için arka kapıyı kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X