‘Her sene çocuk yapmaya devam edecek miyiz?’

İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile birlikteliklerinin üçüncü yılını sosyal medyada yaptığı paylaşımla kutladı.

‘Her sene çocuk yapmaya devam edecek miyiz?’

Oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, ilk çocukları Kuzey’i 2019 yılında kucağına aldı.

İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, Eser Yenenler’le birlikteliklerinin üçüncü yılını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Kendisinden 11 yaş büyük eşi ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlayan 25 yaşındaki Yenenler, gönderisine esprili bir not düştü.

“Yıl dönümümüz kutlu olsun. Ver bakalım yanaktan bir lokma kocam. Çok seviyorum, çok seviyorum, çok seviyorum. Tebrikler kocam, nice senelerimiz olsun. Bakalım her sene bir çocuk daha yapmaya devam edecek miyiz? Seneye görüşürüz.”

“NİCE ÜÇ YILLARIMIZ OLSUN KARIM”

Eser Yenenler ise bu kareyi, “Göz açıp, kapayıncaya kadar geçen üç yıl. Nice üç yıllarımız olsun karım” notuyla paylaştı.

Miss Turkey 2015’te dördüncü güzel seçilen Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde bebeklerine ‘Mete’ ismini vereceklerini duyurmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X