‘Hizmet ve üretim dönemi olacak’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şube Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve yönetimini ağırladı.

‘Hizmet ve üretim dönemi olacak’

Sivil toplum kuruluşlarının milletin gönüllülük esası ile yönetime dahil edildiği mekanizmalar olduğunu kaydeden Yılmaz, “Nasıl belediyeler devletin millete yakınlaştığı birimlerse, STK’lar da milletin devlete yakınlaşmış halidir. Ortak aklı esas alan yönetişim anlayışımızda, STK’ların çok önemli bir yeri var. Milletimiz için en iyisini, en doğrusunu, en hızlı şekilde hayata geçirmek için sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliğimiz devam edecek. Önümüzdeki 4 yıllık süreçte bir seçim görünmüyor. Bu süreç, hem ülkemiz hem de şehrimiz için bir üretim ve hizmet dönemi olacak. Bu yolda sivil toplum kuruluşlarımıza ve ekonomiye yön veren SİAD’larımıza önemli bir sorumluluk düşmektedir” dedi. 

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN YANSIMASI”

Başkan Yılmaz’a görevinde başarılar dileyen TÜMSİAD Şube Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu da, “Başkanımız, kısa sürede Yıldırımlıların gönüllerine hitap etmeyi başararak, ‘Gönül Belediyeciliği’nin Yıldırım’daki tezahürü oldu. Ülke olarak bu süreci iyi değerlendirerek, enerjimizi üretime ve ekonomik kalkınmaya yönelmeliyiz. Bu süreçte devlet, millete hizmete, iş insanları ve sanayicilerimiz ise üretime yönelecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X