Hollywood yıldızı Marilyn Monroe’nun mezarının yanı satışa çıkıyor

Hollywood’un efsanevi aktrislerinden Marilyn Monroe’nun mezarının yanı satışa çıkıyor. Monroe’nun mezarı, Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner’a da oldukça yakın.

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe’nun mezarının yanı satışa çıkıyor

Marilyn Monroe ve Hugh Hefner’in yakınındaki mezar satışa çıkıyor. Monroe’nun Los Angeles’taki mezarının bir sıra yukarısı ve dört boşluk solu müzayedede satışa çıkacak.

Açık artırmaya çıkacak olan mezarın 400 bin dolara alıcı bulması bekleniyor. Monroe’nun mezarı, Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner‘a da oldukça yakın.

Julien’s Auctions tarafından gerçekleştirilen açık artırmada Monroe’nun The Seven Year Itch (1955) filmindeki elbisesi, The Misfits (1960) filminin basın toplantısında giydiği elbise ve daha birçok kıyafeti de satışa çıkacak.

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun mezarının yanı satışa çıkıyor - 1

EŞYALARI DA SATILACAK

Yıldızın kapağında yer aldığı ilk Playboy dergisi, Elizabeth Arden markalı ruju, Hefner’ın ceketi ve ipek pijamaları da satılacak eşyalardan.

Müzayede evi bu fiyatın en az dört katına çıkacağını tahmin etse de, mezar alanı için 50.000 dolarlık bir başlangıç teklifi bulunuyor.

Hollywood yıldızı Marilyn Monroe'nun mezarının yanı satışa çıkıyor - 2

Monroe’nun 1962’deki ölümünden sonra eski kocası Joe DiMaggio, onun için Westwood Village’da özel bir cenaze töreni düzenledi. Playboy’un kurucusu Hefner’ın daha sonra aktörün yanındaki bir mezarlığa defnedilmesi planlandı.

2009’da Hefner, Los Angeles Times’a “Marilyn’in yanında sonsuzluğu geçirmek, vazgeçilemeyecek kadar tatlı” demişti. 2017’de ölen Hefner’in 1992’de yerini garanti altına almak için 75.000 dolar harcadığı biliniyor.

TARİHTE BİR İLK

Bir zamanlar Monroe, Hefner ve Playboy Enterprises’a ait olan 600’den fazla tarihi eser 28 Mart’tan 30 Mart’a kadar satışa çıkacak. Julien’s Auctions’a göre bu eserler “tarihte ilk kez bir arada” satışa çıkıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X