İbrahim Tatlıses genç aşkı Gülçin Karakaya’yla el ele pozunu paylaştı

Bir süredir birlikte olan İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya’nın aşkı doludizgin devam ediyor. 69 yaşındaki türkücü Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük sevgilisiyle el ele pozunu paylaştı.

İbrahim Tatlıses genç aşkı Gülçin Karakaya’yla el ele pozunu paylaştı

İbrahim Tatlıses ile kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya arasındaki aşk magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sanatçı, sevgilisiyle evlendiği söylemiş, daha sonra konunun yanlış anlaşıldığını söyleyerek geri adım atmıştı.

‘İbo Show’da açıklamalarda bulunan Tatlıses, Gülçin Karakaya’nın kendisine çok iyi baktığını söylemişti. Sevgilisi ile aralarında çok güçlü bir bağ olduğunu vurgulamıştı. Ancak Karakaya’nın İdo’nun düğününde olmaması dikkat çekmişti.

6171315b86b2453c8032e9b4

Bu durum ilişki bitti mi sorularını akıllara getirse de sevgilisi Gülçin Karakaya ile el ele pozunu paylaştı. Tatlıses, paylaşıma “Deniz kenarında bazı evler vardır; ya lebiderya, biziki de lebi orman” mesajını yazdı.

6171315c86b2453c8032e9b8

Tatlıses’in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Çoğu takipçi Derya Tuna ile olan yakınlığını hatırlatarak “İmparator gönül mü alıyorsun?” yorumlarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X