İlk kurşun masa altından gelmiş! İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin nedeni ve detayları

Dün akşam bir balıkçıda silahlı saldırıya uğrayan Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, yaşamını yitirdi. CNN Türk İstihbarat şefi Nihat Uludağ canlı yayında saldırının detaylarını anlattı. Olayın mülk satışından kaynaklanan bir soruna dayandığını belirten Uludağ, “Şafak’ı masaya davet ettikleri ve kısa bir konuşmanın ardından masanın altından ateş ettikleri ortaya çıktı. Arbede çıkınca da art arda ateş edip 4 kurşunla öldürmüşler.” dedi.

İlk kurşun masa altından gelmiş! İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin nedeni ve detayları

Dün gece Yeşilköy’de bir balık restoranında silahlı saldırıya uğrayan Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden olan 2 çocuk babası Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü, sevenlerini yasa boğdu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin detaylar ortaya çıktı! Önce masa altından ateş etmişler

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüne ilişkin merak edilenleri CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ canlı yayında anlattı. Uludağ, “Şüpheliler geç saatte restorana girmiş. Şafak’ı masaya davet ettikleri ve kısa bir konuşmanın ardından masanın altından ateş ettikleri ortaya çıktı. Bu şekilde bir kurşunla Mahmutyazıcıoğlu yaralandı. Hemen sonrasında arbede çıkınca peş peşe ateş etmişler. 4 kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu maalesef hayatını kaybetti. Olaya müdahale eden şoförü de yaralandı.

Olayın bir mülk satışından kaynaklanan uzlaşı sorunu olduğu ortaya çıktı. Saldırıya karışan toplam 6 kişi var. Direkt karışan 2 kişi gözaltına alındı, diğerleri için de aramalar devam ediyor. Ayrıca saldırıda bir silah kullanıldı, 7 el ateş edildi.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor.

Ece Erken’in yakın arkadaşı Bircan Bali, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölmeden önceki son sözlerinin de “Lütfen beni kurtarın” olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X