İnegöl’de bir Hollywood starı

26-28 Nisan tarihleri arasında İnegöl’de düzenlenecek olan İpekyolu Fashion Week’te Hollywood yıldızı Sarah Butler’ın yanı sıra Çağla Şıkel, Tülin Şahin ve Wilma Elles gibi ünlü isimler podyuma çıkacak.

İnegöl’de bir Hollywood starı

ABDULLAH TANIŞ

İnegöl Nisan ayında büyük bir moda şovuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kayıhan Group tarafından 26-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan İpekyolu Fashion Week’in tanıtım toplantısı önceki gün İnegöl’de yapıldı.

Organizasyonda yer alacak modacıların da katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Kayıhan Group Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kırnak, ‘Tarihi İpekyolu’nun geçmişte olduğu gibi günümüzde de kalıcı bir ticaret yolu olmasını sağlamak istiyoruz’ dedi. 

ÜNLÜLER PODYUMDA BULUŞACAK

Bir çok modacının yeni koleksiyonlarıyla yer alacağı İpekyolu Fashion Week’in İnegöllülere büyük sürprizi ise Hollywood yıldızı Sarah Butler olacak. İpekyolu Fashion Week’in final defilesinde podyuma çıkacak olan 33 yaşındaki yıldıza Çağla Şıkel, Tülin Şahin ve Wilma Elles de eşlik edecek. İnegöl’ün adını moda dünyasında da duyurma iddiasındaki organizasyon, ilçede şimdiden merakla beklenmeye başlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X