İnegöllülerle iftarda buluştu

İnegöllülerle önceki akşam orucunu birlikte açan Başkan Aktaş, “Sizlerle olmak benim için büyük bir gurur. Birlik ve beraberlik en büyük zenginliğimiz” dedi.

İnegöllülerle iftarda buluştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’nın farklı noktalarında her akşam 16 bin 500 kişiye iftar verilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sık sık toplu iftar programlarında vatandaşlarla buluşuyor.

Balkanlar ve dağ ilçelerinin ardından 13.5 yıl belediye başkanlığı yaptığı İnegöl’de Orhaniye Mahalle Platformu’nca organize edilen iftar programına katılan Aktaş, ilçe halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. MERPA Kapalı pazar alanında düzenlenen ve yoğun bir katılımın olduğu iftara Başkan Aktaş’ın yanı sıra İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da katıldı.

BERABERLİK VURGUSU…

Yemeğin ardından iftara katılan vatandaşlara seslenen Başkan Aktaş, doğup büyüdüğü, 13.5 yıl belediye başkanı olarak görev yaptığı İnegöl’de iftar programında bulunmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu vurguladı. 31 Mart seçimleri öncesinde de Orhaniye Mahallesi’ne geldiğini ve çok coşkulu bir şekilde karşılandığını hatırlatan Başkan Aktaş, “Tabir yerindeyse Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli oldu.

Ben hem o akşam için hem de gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığı gerekse İnegöl Belediye Başkanlığı’nda yüzde 65 civarında verdiğiniz oylar için yürekten teşekkür ediyorum. Seçimler artık geride kaldı. Birlik ve beraberlik en büyük zenginliğimiz. Her şeyi tartışalım, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi tartışmayalım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X