İnsan üstü şartlarda çalışıyoruz

Başrollerini paylaştıkları ’10 Saniye’ isimli oyunlarıyla Bursa’ya gelen Algı Eke ve Nergis Öztürk, dizi oyunculuğu yapmanın giderek zorlaştığını söylediler.

İnsan üstü şartlarda çalışıyoruz

Algı Eke ve Nergis Öztürk, Rıdvan Demir’in sorularını yanıtladı.

DİJİTAL PLATFORMLAR DAHA RAHAT

Ünlü oyuncular Algı Eke ile Nergis Öztürk, aynı sahneyi paylaştıkları ’10 Saniye’ adlı oyunla Podyum Sanat Mahal’de Bursalıları selamladı. Oyun öncesi Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan ikili, dizi çekmenin zorluklarını anlattı. Algı Eke, ‘Dizi süreleri çok uzun. İnsan üstü bir performans sergileniyor. Televizyona iş yapmak giderek zorlaşıyor. Bu bakımdan daha kısa sürelerle daha iyi şartlar sunan dijital platformlar tercih ediliyor’ dedi.

SEYİRCİ TİYATROYA GERİ DÖNDÜ

Son olarak Avlu dizisiyle ekrana gelen Nergis Öztürk ise, sevilen yapımın yeni bölümlerinin yakında bir dijital platforma gelebileceğini söyledi. Öte yandan tiyatronun en iyi dönemlerinden birini yaşadığını düşünen Öztürk,

‘Özel tiyatrolarda daha fazla oyun yapılmaya başlandı. Demekki seyirci sayısında da bir artış var ki, oyun sayıları da artıyor. Seyirci salonlara geri döndü. Bu bizim için büyük mutluluk…’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X