İnternette tanıştı rezaleti yaşadı

İstanbul’da internetten tanıştığı ve birlikte olmak istediği kadının evine giden şahıs, diğer odada bekleyen 3 erkek tarafından dövüldü. 

İnternette tanıştı rezaleti yaşadı

Zorla senet imzalatılırken gasptan kaçan kişi, yarı çıplak halde beşinci katın balkonundan sarkarak itfaiyeden dakikalarca yardım bekledi.

İstanbul Zeytinburnu’nda yaşayan bir kişi, iddiaya göre, internette tanıştığı kişiyle birlikte olmak için anlaştı. Tanıştığı kişinin Sultangazi Cebeci Mahallesi’ndeki evine giden bu şahıs, evin başka odasından çıkan ve tanıştığı kişinin arkadaşları olduğu öğrenilen 3 kişi tarafından dövüldü.

Evdekilerin parasını alarak, zorla senet imzalatmak istediği öne sürülen kişi, yarı çıplak halde 5’inci kattaki dairenin balkonuna çıktı. Yarı çıplak bir halde balkondan sarkan kişi, ‘yardım edin’ diye bağırmaya başladı. Evin bulunduğu caddeden geçenler, çıplak adamı görünce şaşkınlık yaşadı ve hemen hem polise hem de itfaiyeye haber verdi. Evde bulunan 3 erkek ise olay yerinden koşarak kaçtı. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri, uzattıkları merdivenle pencerede asılı kalan adamı kurtardı. Aşağıya indirilen adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan şüphelileri arıyor.

‘DÖVÜP PARAMI ALDILAR…’

Polis merkezine götürülen adam, burada verdiği ifadesinde, ‘‘İnternette tanıştığım kişi birkaç gün süren yazışmaların ardından Sultangazi’deki eve davet etti. Eve geldiğimde tanıştığım kişinin yanı sıra yan odadan tanımadığım 2 kişi çıktı. 3 kişi beni dövüp paramı aldı. Zorla senet imzalatmak istedikleri sırada balkona çıkarak yardım istedim. Bana zarar vereceklerinden korktuğum için de aşağıya sarktım” dedi.

Bu arada, balkonda asılı kalan adamın itfaiye merdiveniyle aşağıya indirilmesi cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, adamın yarı çıplak bir halde yardım beklediği görülüyor. İtfaiye ekipleri uzattıkları sepetli merdivenle asılı kalan adamı kurtarıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X