Işık muhtarlarla buluştu

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Zafer Işık, 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimde, Bursa’nın iki bölgeye ayrılmasının Gemlik için de büyük şans olduğunu ifade etti.

Işık muhtarlarla buluştu

CEMAL KIRGIZ

AK Parti’nin 2. Bölge’de en az  6 veya 7 milletvekili çıkarabileceğini ifade eden Zafer Işık, Gemlik’ten mutlaka bir milletvekili adayı çıkması için çaba göstereceklerini söyledi.

Muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Zafer Işık, toplumsal uzlaşı ve iradenin şart olduğunu ifade etti. Işık, Gemlik’e yönelik hizmet ve yatırımların devam etmesi, ilçenin mutlaka bir milletvekiline sahip olması adına aday olduğunu söyledi. 

Zafer Işık, Gemlik’ten kendisinin dışında 4 aday adayı daha bulunduğunu belirterek, “Hepsi bizim sevdiğimiz kardeşimiz. Ben ya da onlardan birisi fark etmez. Gemlik olarak enerji harcanmasını istiyoruz. Gemlik’ten bir milletvekili olsun diye çalışıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X