İtirafı olay oldu! ‘Keşke çocuğu tek başıma yapabilsem’

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, takipçilerinden gelen “İkinci kez anne olmak istiyor musunuz?” ve “Kaç kere aşık oldunuz?” sorularına verdiği yanıtlarla magazin gündemine bomba gibi düştü.

İtirafı olay oldu! ‘Keşke çocuğu tek başıma yapabilsem’

Ayşegül Yıldız, 2011 yılında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturmuştu. Elif Ada adında bir kızları dünyaya gelen çift, 2013 yılında boşanmıştı.

Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ayşegül Yıldız, özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yıldız, “İstanbul’a yerleşmeyi düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine “Evet dönüş yapıyorum. Kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi taşınmış olurum” ifadelerini kullandı.

“KEŞKE ÇOCUĞU TEK YAPABİLSEM”

40 yaşındaki Yıldız, yeniden çocuk sahibi olmak isteyip istemediği konusunda ise “Evet çok isterim keşke tek başıma yapabilsem” yanıtını verdi.

Ardından “Kaç kere aşık oldunuz?” sorusu yöneltilen Ayşegül Yıldız, “Başkalarından dinlediğim aşk hikayelerinden çıkarım yaparsak hiç olmadım” şeklinde dikkat çeken bir itirafa imza attı.

AYŞEGÜL YILDIZ İSYAN ETTİ

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız’ın kızı Elif Ada, geçtiğimizi aralık ayında babasının programına konuk olmuştu. Elif Ada’nın babası karşısındaki çekingen halleri dikkat çekmişti.

“Babamla uzun zamandır görüşmüyorum” diyen Elif Ada, “Babanla neden görüşmüyorsun” sorusuna, “Annem getirmiyor” cevabını vermişti.

Ayşegül Yıldız, sosyal medyada kızıyla ilgili yapılan yorumlara isyan etmişti: Ya Allah aşkına çocuk babasını zaten sürekli görmediği için babasından çok utanıyor…

“Babasını hayatında ilk defa program sunarken izliyor onun şaşkınlığı ve heyecanı var. Bir de ilk defa stüdyoya girmiş, o kadar kamera içinde babası çağırınca ‘gitmeyeceğim’ dedi. Zorla ikna ettik…”

“O çocuk daha yedi yaşında ve orada şok olmuş halde. Hemen yine kafası farklı çalışan arkadaşlar sallamış da sallamış. Kaldı ki bir tek babasını değil, beni de gömdü. Çocuk işte.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X