İzzet Yıldızhan’ın oğullarının mesleği şoke etti!

Türkücü İzzet Yıldızhan’ın sahibi olduğu otelde çalışan oğullarının meslekleri şoke etti. Yıldızhan, oğullarına Mustafa, Ali Yuşa ve Veysel Efe’ye İzmir’deki otelinde işe verdi.

İzzet Yıldızhan’ın oğullarının mesleği şoke etti!

Dokuz çocuk sahibi İzzet Yıldızhan, sahibi olduğu otelde oğullarına da iş verdi. Yıldızhan, oğullarını her sene başka iş kollarında çalıştırıyor.

Yıldızhan’ın oğulları Mustafa ve Ali Yuşa çamaşırhanede çalışırken, Veysel Efe ise resepsiyonda görev alıyor. İzzet Yıldızhan çocuklarına otelinin çeşitli bölümlerinde çalıştırarak hayatın zorluklarını göstermeyi amaçladı.

Yıldızhan’ın oğulları Mustafa ve Ali Yuşa çamaşırhanede çalışırken, Veysel Efe ise resepsiyonda görev aldı.

“Elindekinin değerini bilen çocuklar bırakacağım geride”

Oğullarının her yaz çeşitli iş kollarında çalışarak, hayatın zorluğunu göstermek istediğini ifade eden Yıldızhan, “Allah nasip ederse evlatlarıma güzel bir gelecek bırakacağım. Ben kendimi bildim bileli çalışan birisiyim. Evlatlarımın da hayatın zorluklarını ve ellerinde olan imkanların değerlerini bilmeleri için yaz aylarında hep yanıma alıp çalıştırırım. Her zaman şükrediyorum ki bu felsefeyle büyüyen bir evlatlarım var.

Yıllar içerisinde bu durumu evlatlarıma aşıladım. Eğitimlerini yüksek lisansa kadar yapmalarının akabinde diler kendi hayallerindeki işi yaparlar, diler onlara bırakacağım şirketin başına geçerler. O günler geldiğinde elindekinin değerini bilen, vatanı milleti için çalışan bir nesil bırakacağım geride… Şimdi tekrardan okulları başladı ve işle olan ilişkileri kesildi. Eğitim benim için her şeyden önce geliyor” dedi.

Snobmagazin

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X