Just Like You’dan bayram hediyesi!

Hem rahatlığı hem de şıklığı tercih edenlerin markası Just Like You’dan bayrama özel “Şeker” gibi bir haber var.

Just Like You’dan bayram hediyesi!

Kumaş kalitesi ve kalıplarıyla büyük beğeni toplayan Just Like You, 2018 İlkbahar – Yaz koleksiyonu dahil tüm ürünlerde sürpriz bayram indirimine gideceğini duyurdu. 

“Gündüzden Geceye Şıklık” mottosuyla hazırlanan ürünlerinde uyguladıkları %50 indirimle, Şeker Bayramı’nda bütün kadınlara şıklık vadeden Just Like You, moda severleri 5 – 15 Haziran arası www.jly.com.tr’ye bekliyor.  

moda-ice.jpg

Markanın tasarımcısı Özlem Kaya, koleksiyonlarda kalıpların rahat olmasına, kumaş seçimindeyse yumuşak dokulu, üst kalite kumaş kullanılmasına özen gösterdiklerini belirtti. 

Koleksiyonun temel parçaları olan tulum, şort, gömlek, pantolon, elbise, etek gibi parçaların yanı sıra, hanımların plaj giyiminde tercih ettikleri kimonolar da koleksiyonda yer alıyor.

Just Like You koleksiyonunun bu yaz oluşturduğu renk skalasına baktığımızda beyaz, nil yeşili, tarçın, kamuflaj ve pembe renklerin yanında markanın özel olarak tasarladığı flamingo desenli ve özel dokulu kumaşlar da yer alıyor.

Marka sahipleri olan Seden Teymen Özveren ve Aslı Teymen ise kumaş, kalıp ve dikiş kalitesinden ödün vermeden, tasarım ürünlerini ulaşılabilir kıldıklarını belirtiyorlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X