Justin Bieber paylaştı! Bursalı fotoğrafçı o anları anlattı

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türk hayranlarının dikkatini çekti.

Justin Bieber paylaştı! Bursalı fotoğrafçı o anları anlattı

 OLAY HABER MERKEZİ / MERYEM ATAN

Bieber 120 milyon takipçili Instagram hesabında Bursalı doğa fotoğrafçısı ve belgesel yapımcısı Burak Doğansoysal’a ait bir fotoğraf paylaştı. Doğansoysal paylaşımın ardından aldığı olumlu tepkileri ve mutluluğunu OLAY TV haber muhabiri Meryem Atan‘a anlattı.

Bursalı doğa fotoğrafçısı,gezgin ve kuş gözlemcisi olan çektiği belgesellerle adından sıkça söz ettiren Burak Doğansoysal’a ait bir fotoğraf dünya starı Justin Bieber’ın dikkatini çekti.

Justin bieber, 120 milyon takipçiye sahip olduğu instagram hesabından, Doğansoysal’ın Afrika’da çektiği çita fotoğrafını paylaştı.

iceri-073.jpg

Bir anda hızla takipçi sayısı artan Doğansoysal’a sosyal medya hesaplarından yüzlerce mesaj yağdı.

Bursalı fotoğrafçı Burak Doğansoysal yaşadığı mutluluğu ve sosyal medya hesaplarından aldığı olumlu tepkileri OLAY TV haber muhabiri Meryem Atan‘a anlattı.

Doğansosyal ‘ Justin Bieber gibi bir dünya starının bunu paylaşması çok büyük bir olay oldu tabi bu kadar ses getireceğini düşünmedim açıkçası dedi.

BURSALI FOTOĞRAFÇI, DÜNYA STARININ DİKKATİNİ ÇEKEN O FOTOĞRAFIN HİKAYESİNİ ANLATTI

‘Bu fotoğraf benim 2014 yılında çektiğim bir belgesel serisinin içinde çekilmiş bir fotoğraf. Antilop avlamış ve 5 yavrusu olan bir çita aslında bu. Çitayı bir hafta boyunca takip ettik. Kenya’da Masai Mara’da o esnada çektiğim bir fotoğraf ‘ dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X