Kaçırıldığı iddia edilmişti… Rabia’dan haber geldi

Bursa’dan kaçırılarak, Antalya Kaş’a getirildiği iddia edilen Rabia G. (16), İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulundu. İyi haberin verildiği Filiz Gümüş (43), kızını almak için Kaş’a gitti.

Kaçırıldığı iddia edilmişti… Rabia’dan haber geldi

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde oturan, seyyar satıcı Yücel G. (48) ve fabrikada çalışan eşi Filiz G., 1 Ekim’de polise başvurarak, kızları Rabia’nın evli K.Y. (25) tarafından kaçırıldığı iddiasıyla şikayette bulundu.

K.Y.’nin, Antalya’nın Kaş ilçesinde oturduğunu belirten Filiz G., kızının bulunmasını istedi. Antalya’ya gelen Filiz G., Kaş Emniyet Müdürlüğü’ne gidip, K.Y.’nin adresini verdi. Adrese baskın yapan polis, K.Y. ve Rabia G.’ye ulaşamadı.

Kepez ilçesindeki yakınının evinde kalan Filiz G., önceki gün DHA muhabirine yaptığı açıklamada, kızını bulmak için çalmadık kapı bırakmadığını ve ilaçlarla ayakta kaldığı söyledi.

Dün iyi haberi aldığını belirten Filiz G., kızı Rabia’nın, Kaş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulunduğunu söyledi. Filiz G., Rabia’yı almak için Kaş’a gittiğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X