Kadın derneği kuruyor

Yeşim Salkım, kadına yönelik şiddetin önüne geçmek ve haklarını savunmak için bir dernek kuruyor.

Kadın derneği kuruyor

SAĞLAM ADIMLAR ATILMALI

Sahneden kendisine küfreden sosyal medya fenomeni Murat Övüç’e dava açan Yeşim Salkım, artık kendini kadın haklarına adayacağını söyledi. Özellikle kadına yönelik şiddet sorununa karşı bir de dernek kurmaya hazırlanan Salkım, “Artık kadına yönelik şiddette gerçekten sağlam adımlar atılması gerekiyor. Kadın bedeni üzerinden insanların küfretmesini istemiyoruz. Artık Müge Anlı’nın programında cinayet çözmeye çalışan insanlar görmek istemiyorum. Böylece ülkemde ölüp gitmeden bir şey yapmış olurum’ dedi.

KURDUĞU VAKIFLA 4 OKUL YAPTI

1996 yılında kurduğu Geleceğimizin Çocukları Vakfı ile bugüne dek 4 okul yapıldığını hatırlatan Yeşim Salkım, yeni kuracağı dernekle de kadınların dertlerine derman olmak istiyor. Ünlü popçu, ‘Yeşim Salkım ne yapmış bu ülkede diyorlar. Bugüne kadar söylemedim, gizli tuttum. Kurduğumuz vakıfla çocukları okutup meslek sahibi yapıyoruz. Bu insanlar tacize, tecavüze uğramış şiddet görmüş, terk edilmiş çocuklar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X